Publicado: 28 de Abril de 2017

Si has decidit emprendre per compte propi necessitaràs buscar assessoria per a autònoms a Sant Cugat especialitzada per poder resoldre qualsevol consulta legal, econòmica o financera que pogués sorgir. En aquesta nova entrada volem destacar els aspectes més importants de la més recent reforma RETA (Reforma del Règim Especial de Treballadors Autònoms) que encara està en tramitació i que s'espera que pugui estar vigent al llarg d'aquest any.


Les principals mesures que es poden destacar són: l'ampliació de la tarifa plana de 50 euros per a nous clients amb possibilitat a reduccions i bonificacions, ajustar el sistema de cotització d'acord amb els ingressos reals percebuts pels treballadors independents, millorar el sistema per temps de cotització (capacitat de cotització a temps parcial), flexibilització del recàrrec per impagament de les quotes i l'establiment de forma clara la de deducció de despeses (IVA i IRFP) d'acord a l'activitat.


Així mateix i buscant una millora en les condicions per afavorir els drets socials, i tot i que ja s'estan aconseguint alguns progressos, es pretén que ara les dones embarassades puguin evitar el pagament de la quota durant la baixa i puguin gaudir dels mateixos incentius amb els que compten les mares assalariades. Pel que fa a la jubilació s'espera la possibilitat que es puguin tenir en compte tots els anys treballats en qualsevol règim.


Per estar al tant sobre la millor manera de procedir en cada cas has de comptar amb experts assessoria per a autònoms a Sant Cugat que puguin ajudar-te.


Confia en GAP Assessors, comptem amb especialistes que ofereixen serveis professionals de forma eficient